Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë - Play this Free Online Education Game which is a Ankle game, Arm game, Back game, Chest game, Ear game, Elbow game, English kuize game, Fingers game, Head game, Knee game, Kuize ne shqip dhe anglisht game, Kuize anglisht game, Leg game, Mouth game, Neck game, Stomach game, Thro and all free games on Fupa Games
   

Fun Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Free Game

"Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë"
A Free Online Game


Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë

Click To Play

Free Game Plays: 616  Online Game Rating: Rate Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Star 1Rate Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Star 2Rate Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Star 3Rate Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Star 4Rate Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Star 5 Online Bookmark:


Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Online Information

Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Category: Online Education Games
Description: Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 15 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e dytë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t'ju pelqej. This game is online.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Developer: rapitful
Instructions: Check inside the game for instructions on how to play Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë.

Link Code: | Embed Code: | IFrame Code:
Add this game to your web page!

Copy this code to your page

Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë Game Comments

Leave a comment about Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë!
Sign up or Login to post a comment about Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë!


If you liked Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë you might also like this game:Free Online Games
  


DMCA | Privacy | Sitemap
Copyright © 2008-2014 Fupa Games Inc. Trademarks & Copyrights belong to their respective owners.